Lasten Päivää vietettiin
lokakuussa 2016 ja lapsille oli
järjestetty kaikkea kivaa puuhaa.

Kesällä 2014 huudettiin
huutokauppakeisarin johdolla!
Tavara vaihtoi vilkkaasti omistajaa.

Halavatun Papat
viihdytti yleisöä
PappaCruising & Bike Show
-tapahtumassa
heinäkuussa 2014.

Pappa Cruising & Bike Show'ssa
kiihdyteltiin kilpaa
pappatuntureita kesällä 2014!

Karaoke-kilpailu kesällä 2014
sai tasokkaan osanoton
ja paikalle löysi laulajien lisäksi
myös runsaslukuinen yleisö
nauttimaan samaan aikaan järjestetyistä Sikajuhlista.

Neste Lintulahden Pilkkikisa
on pidetty aseman edustalla
jo monena vuonna.

Tapahtumat

Joka vuosi olemme järjestäneet paikallisten ja kulkijoiden iloksi monenlaisia tapahtumia. Keitele-järvi on antanut mahdollisuuden järjestää suositut pilkkikisat jo monena vuonna. Pihassa on pappamopot pärähtäneet jo kahtena kesänä peräkkäin, pörinä jatkuu taas ensi kesänä! Ensimmäistä kertaa järjestetty karaoke-kisa sai tasokkaita laulajia liikkeelle kymmenittäin ja yleisöä sitäkin enemmän paikalle nauttimaan hyvästä musiikista, ruuasta ja seurasta.

Myös huutokauppakeisarin huutokauppa veti parkkipaikat aivan täyteen. Akin, Helin ja Markun kanssa jatkamme yhteistyötä myös tulevina vuosina.
Viimeksi Konginkankaan kotiseutukerho Kömin Kilta ry. järjesti kulttuuriperintötaulun julkistamisen piha-alueellamme eli Akseli Gallen-Kallelan maisemissa. Ensi kesää ja uusia kujeita odotellessa.

Kyläläisten joulurauha julistettiin vuonna 2013 Lintulahdella. Lapsille järjestettiin poniajelua, rakovalkeilla paistettiin makkaraa ja Rengit lauloivat joululauluja - ja ihmiset pääsivät rauhaisaan joulun viettoon iloisin mielin.


Tapahtumamainos kesältä 2017: