Monipuolisesta
myymälästämme
päivittäistavaroita
moneen tarpeeseen!

Myymälästämme
löydät myös laadukkaat
Neste-tuotteet
sekä muut autotarvikkeet!

Vietä virkistävä tauko
kahvila-ravintolassamme
nauttien herkullisista kahvileivistä,
maistuvista ruoka-annoksista,
lounaasta tai burgereista!

Kesäisin voit nauttia
ruokailusta tai kahvitauosta
upealla terassillamme ihaillen järvimaisemaa!

Myymälä

Myymälästämme löydät monenlaista tarviketta niin ruoanlaittoon kuin leipomiseenkin. Jauhot, sokerit, kahvit, mausteet sekä hygieniatarvikkeet saat ostettua kätevästi meiltä. Myös mehut ja kylmät virvoitusjuomat, oluet ja siiderit sekä karkit, sipsit ja muuta pikkupurtavaa saat ostettua samalla käynnillä!

Myymälässämme on myös monipuolinen valikoima erilaisia työkaluja autonhuoltoon ja vapaa-aikaan. Lisäksi varaosahyllystä löytyvät mm. sytytystulpat, pyyhkijänsulat, polttimot yms. Meiltä saat myös laadukkaat Neste-voiteluaineet sekä autokemikaalit: Voltera-lasinpesunesteet sekä jäähdytinnesteet. Valikoimissamme on myös runsas tarjonta Neste-tehokaasua joko teräs- tai komposiittipulloissa.

Samalla käynnillä kannattaa tankata laadukkaita Neste-bensiiniä tai -dieseliä.
Meille on helppo poiketa matkasi varrella ostoksille!Kahvila


Kahvilastamme saat aina tuoretta Juhla Mokka -kahvia sekä herkulliset itsepaistetut leivonnaiset kyytipojaksi. Meiltä löytyy runsas valikoima niin suolaista kuin makeaa kahvileipää, jättimunkeista omassa keittiössä koottuihin herkkusämpylöihin. Anjovisleipämme sai Suomi Express -ohjelmassa diplomin parhaasta anjovisleivästä!
Ravintola


Ravintolastamme herkullinen lounas aitoa kotiruokaa joka päivä! À la carte -listaltamme löydät maistuvia annoksia - lapsille on myös oma lista. Ravintolassamme on joka vuosi tarjolla myös perinteinen jouluruoka sekä äitien- ja isänpäivinä juhlavammat lounasmenut.

Pikanälkään asemaltamme Rollsin hampurilaiset sekä tuhdit ateriat. Ja pizzannälkään Kotipizzan maanmainiot pizzat ja kotzonet! Syö paikan päällä tai ota mukaan.
Meillä talttuu takuulla mahan murina! Lisäksi terassimme on valittu v. 2013 Äänekosken alueen parhaimmaksi, joten tervetuloa ruokailemaan!