Uudesta
myymälästämme
päivittäistavaroita
moneen tarpeeseen!

Myymälästämme
löydät myös laadukkaat
Neste-tuotteet
sekä muut autotarvikkeet!

Uutena kaupassamme
kylmätuotteet
ja pakasteet!

Vietä virkistävä tauko
kahvila-ravintolassamme
nauttien herkullisista kahvileivistä,
maistuvista ruoka-annoksista,
lounaasta tai burgereista!

Meillä lapset viihtyy!
Ravintolasalista löytyy lapsille mm. pallomeri.

Uusitut wc-tilat!
Maisemavessojen ikkunoista avautuu upea maisema.

Myymälä

Uudesta kaupastamme löydät monenlaista tarviketta niin ruoanlaittoon kuin leipomiseenkin. Jauhot, sokerit, kahvit, mausteet sekä hygieniatarvikkeet saat ostettua kätevästi meiltä. Uutuutena kaupassamme maito- ja lihataloustuotteet sekä pakasteet. Myös mehut ja kylmät virvoitusjuomat, oluet ja siiderit sekä karkit, sipsit ja muuta pikkupurtavaa saat ostettua samalla käynnillä!

Tuliaisia, lahjoja tai muita ihania lahjatavaroita etsiessäsi se juuri sopiva saattaa löytyä kauppamme lahjatavarahyllyiltä! Sesongin mukaan vaihtuva valikoima takaa onnistuneet ostokset! Lisäksi meiltä löytyy myös leluja lapsille.

Myymälässämme on myös monipuolinen valikoima erilaisia työkaluja autonhuoltoon ja vapaa-aikaan. Lisäksi varaosahyllystä löytyvät mm. sytytystulpat, pyyhkijänsulat, polttimot yms. Meiltä saat myös laadukkaat Neste-voiteluaineet sekä autokemikaalit: Voltera-lasinpesunesteet sekä jäähdytinnesteet. Valikoimissamme on myös runsas tarjonta Neste-tehokaasua joko teräs- tai komposiittipulloissa.

Samalla käynnillä kannattaa tankata laadukkaita Neste-bensiiniä tai -dieseliä.

Meille on helppo poiketa matkasi varrella ostoksille!Kahvila


Kahvilastamme saat aina tuoretta Juhla Mokka -kahvia sekä herkulliset itsepaistetut leivonnaiset kyytipojaksi. Meiltä löytyy runsas valikoima niin suolaista kuin makeaa kahvileipää, jättimunkeista omassa keittiössä koottuihin herkkusämpylöihin. Anjovisleipämme sai Suomi Express -ohjelmassa diplomin parhaasta anjovisleivästä!
Ravintola


Ravintolastamme herkullinen lounas aitoa kotiruokaa joka päivä! À la carte -listaltamme löydät maistuvia annoksia - lapsille on myös oma lista. Ravintolassamme on joka vuosi tarjolla myös perinteinen jouluruoka sekä äitien- ja isänpäivinä juhlavammat lounasmenut.

Pikanälkään asemaltamme Rollsin hampurilaiset sekä tuhdit ateriat. Ja pizzannälkään Kotipizzan maanmainiot pizzat ja kotzonet! Syö paikan päällä tai ota mukaan. Neste Lintulahdesta löydät myös Subwayn!

Meillä talttuu takuulla mahan murina!


Akseli Gallen-Kallelan Keitele-teos

Neste Lintulahdelta löytyy teoskopio Akseli Gallen-Kallelan Keitele-teoksesta. Sen on lahjoittanut Kömmin Kilta ry. Gallen-Kallela on maalannut teoksen Lintulahden upeissa järvimaisemissa!